Συνδυάζουμε στο κλασικό αυγό με κρέμα φέτα και φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο σαγανάκι στο πι και φι.
Υλικά
- 200γρ. φέτα
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος ή γάλα
- 2 αβγά
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζετε τη φέτα και τη λιώνετε με ένα πιρούνι. Ρίχνετε μέσα την κρέμα γάλακτος ή το γάλα, ανακατεύετε το μίγμα καλά και το αδειάζετε μέσα σε ένα τηγανάκι μεσαίου μεγέθους.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε το μίγμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί η φέτα μέσα στην κρέμα.
Βήμα 3
Σπάτε τα δύο αβγά μέσα στο τηγανάκι και συνεχίζετε το μαγείρεμα περιχύνοντάς τα με την κρέμα φέτας. Μαγειρεύετε για 5-7 λεπτά περίπου και, στο τέλος, ανάλογα τα γούστα σας, βάζετε μπόλικο πιπέρι και, αν θέλετε, και λίγο αλάτι.
Βήμα 4
Σερβίρετε στο τραπέζι μέσα στο σαγανάκι συνοδεύοντας με δυο φέτες φρυγανισμένο ψωμί.