Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
20'

Τοστάδα με καλοκαιρινά λαχανικά και κατσικίσια μυζήθρα

clock icon
45'

Σαλάτα κολοκυθιού με φασολάκια και φέτα

clock icon
20'

Σαλάτα γλιστρίδα με φινόκιο, τοματίνα και χανιώτικη μυζήθρα

clock icon
30'

Τα γρήγορα φασολάκια

clock icon
55'

Μπριάμ με φρέσκια ντομάτα και ξινομυζήθρα

clock icon
1:15'

Σπιτική σάλτσα ντομάτας από φρέσκες καλοκαιρινές ψητές ντομάτες

clock icon
20'

Τηγανητοί κολοκυθοανθοί με μέλι και ξίδι

Ετοιμάζουμε έναν από τους πιο δημοφιλείς μεζέδες του καλοκαιριού. Τηγανίζουμε κολοκυθοανθούς με μέλι και ξίδι και γίνονται πιο τραγανοί από ποτέ.

clock icon
30'

Τρίχρωμος κορμός παγωτό

clock icon
30'

Φρουί Ζελέ φράουλα με πανακότα δυόσμου

clock icon
40'

Πίτσα ελληνική

clock icon
30'

Μπισκοτογλυκό με άρωμα λεμόνι

clock icon
30'

Μελιτζάνες ιμάμ στην κατσαρόλα

clock icon
15'

Milkshake με φράουλες και σαντιγί σε χρόνο dt

clock icon
45'

Τσιπούρα BBQ

clock icon
40'

Η μακαρονάδα του καλοκαιριού: Ταλιατέλες με πελτέ και σκόρδο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo