Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
40'

Ριζότο λεμονάτο με κολοκύθια

clock icon
30'

Γιαπωνέζικo κοτόπουλο με κάρι

clock icon
25'

Ασιατική λαχανοσαλάτα

clock icon
1:30'

Σούπα με dumplings μοσχαριού και μανιτάρια

clock icon
1:20'

Πολωνικά pierogi γεμιστά με πατάτα

clock icon
30'

Brochetas τόνου: καπνιστά σουβλάκια της θάλασσας με πουρέ από μαύρους γίγαντες

clock icon
40'

Τοστάδα με ψητό απάκι, pico de gallo από μάνγκο, σάλτσα αβοκάντο

Τα χανιώτικα μάνγκο συναντούν τα απάκι και μαζί με το αβοκάντο ντύνουν μία τοστάδα πανεύκολη με πλούσια αρώματα και γεύση.

clock icon
50'

Ανοικτή quesadilla με φρέσκα σύκα, ψητές πιπεριές, κρεμμύδια και γραβιέρα

clock icon
0'

Arroz con Pollo (κοτόπουλο με ρύζι)

clock icon
3:20'

Ropa Vieja (μοσχαρίσιο κρέας με πιπεριές)

clock icon
20'

Τσιγκ κόφτε, ένα ταρτάρ από την Τουρκία

clock icon
1:10'

Κινέζικο κοτόπουλο με πιπεριές τσίλι

clock icon
15'

Η συνταγή για αυθεντικό γουακομόλε

clock icon
40'

Αρνίσιο μπούτι με ρύζι από τον Λίβανο

clock icon
40'

Ρεβίθια με σάλτσα πιπεριάς (aguachile), ατζούρι, πεπόνι και λουίζα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo