Τα κεφτεδάκια είναι ένα από τα φαγητά που δεν γνωρίζει εποχή και στο οποίο δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Η τραγανή αλλά συνάμα αφράτη υφή, τα αρώματα και η γεύση των μυρωδικών, καθιστούν τους κεφτέδες ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Βρήκαμε και σας προτείνουμε 8 σημεία στην Αθήνα, όπου σίγουρα θα τους ευχαριστηθείτε.
Πού σερβίρουν κορυφαία κεφτεδάκια
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ταβέρνα του Οικονόμου – Τραγανοί αφράτοι κεφτέδες με πληθώρα μυρωδικών, με τον φρέσκο δυόσμο να κυριαρχεί.
Κυδαντιδών 32, Πετράλωνα, τηλ.: 210 3467555
Οινομαγειρείο Το Τριφύλλι – Ζουμερά, τραγανά, μυρωδάτα, είναι κεφτεδάκια που τρώγονται χωρίς σταματημό.
Παναθηναϊκού 7, Αθήνα, τηλ.: 210 6446585
Η Καντίνα της Καραγεώργη Σερβίας – Μικρά, ζουμερά κεφτεδάκια από μοσχάρι που βγαίνουν καυτά από το τηγάνι.
Καραγεώργη Σερβίας 2, τηλ.: 210 3223625
Κατσόγιαννος – Με τραγανή κρούστα, καλοτηγανισμένα, που πλάθονται με ούζο.
Αγίου Παντελεήμονος 15, Δραπετσώνα, τηλ.: 210 4613209

Μουριές Ακαδημία Πλάτωνος – Φτιαγμένα από τα χέρια της κυρίας Στέλλας, είναι τραγάνα και κρεάτινα.
Κερατσινίου 15, Αθήνα, τηλ.: 210 5226805
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ricks – Φτιάχνονται με χοιρινό και μοσχάρι Black Angus χωρίς πολλά μυρωδικά και τηγανίζονται ελαφριά.
Πεντέλης 1, Κηφισιά, τηλ.: 210 7548348

Καραβίτης – Τραγανοί εξωτερικά, αφράτοι εσωτερικά και πολύ αρωματικοί.
Παυσανίου 4, Αθήνα, τηλ.: 210 7215155
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παλαιά Φάβα – Μοσχοβολιστοί κεφτέδες με μπόλικο δυόσμο και κρεμμύδι.
Αχαιών 38, Παλαιό Φάληρο, τηλ.: 210 9311994
Διαβάστε επίσης:
Πού βγαίνουμε στην Αθήνα για brunch – 7 σημεία που ξεχωρίσαμε
Καφενείο 1987: Η αναγέννηση ενός αστικού θρύλου