Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
25'

Μύδια σε πικάντικη σάλτσα μουστάρδας με γλυκάνισο

clock icon
60'

Χταπόδι σαβόρο με πουρέ πατάτας

clock icon
1:25'

Χταπόδι με κριθαράκι και κόκκινο πιπέρι

clock icon
60'

Spaghetti assassina με γαρίδες

clock icon
60'

Μπουρδέτο σκορπίνα

clock icon
25'

Χαψόπιτα

clock icon
1:30'

Φιλέτο μυλοκόπι με καρύδια και σταφίδες

Μια συνταγή από τη Βόρεια Ελλάδα, που συνδυάζει τη φρεσκάδα της θάλασσας με τη γήινη γεύση των ξηρών καρπών και τη γλύκα της σταφίδας

clock icon
1:30'

Γριβάδι στιφάδο

clock icon
30'

Πρασοτηγανιά γαλέου

clock icon
30'

Μυδομακαρονάδα με λεμόνι και κρόκο Κοζάνης

clock icon
30'

Βελούδινη σούπα από κάστανο και γαρίδες

clock icon
50'

Γαρίδες στον φούρνο με ντομάτες και κρεμμύδια

clock icon
60'

Ατζέμ πιλάφι με σουπιές

clock icon
1:30'

Τσιπούρες γεμιστές με πρασοσέλινο

clock icon
35'

Μακαρονάκι κοφτό με μύδια, αυγοτάραχο και κρόκο Κοζάνης

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo