
Φραγκόκοτα – Όλα τα μυστικά για το γέμισμα και το ψήσιμό της από την Κρίστυ Καραγεώργου
-Τεχνικές για τέλεια ψημένο πουλερικό

-Το σωστό και προσεκτικό γέμισμα και ράψιμο της φραγκόκοτας είναι το άλφα και το ωμέγα για να ψήσουμε άψογα το πουλερικό χωρίς να βγει η γέμιση έξω.

Κοζούνα με κιμά κόκορα και σάλτσα κρασιού από την Σταυριανή Ζερβακάκου
– Η γέμιση κόκορα, τα ιδανικά μπαχαρικά και η γευστική και δεμένη σάλτσα

– Τα σημαντικά βήματα – Βασικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο ζυμάρι και στο ψήσιμό του.

Χοιρινή πορκέτα με προσούτο, μοσχαρίσιο κιμά και αποξηραμένα φρούτα από την Έλενα Σαράντη
– Όλα τα μυστικά για τραγανή πέτσα και πώς τι να πούμε στον χασάπη για να μας δώσει το σωστό κομμάτι

– Πώς τυλίγουμε σωστά το ρολό – Το γέμισμα και το σωστό τύλιγμα του κρέατος είναι καθοριστικά για ζουμερό αποτέλεσμα, σταθερό σχήμα και ομοιόμορφο ψήσιμο στο γιορτινό τραπέζι μας.

Λαβράκι φιλέτο, γεμιστό με προσούτο και δεντρολίβανο, σε κρούστα ξηρών καρπών από την Μάγκυ Ταμπακάκη
-Το σωστό φιλετάρισμα βήμα – βήμα

-Η σωστή και η προσεκτική προετοιμασία είναι το άλφα και το ωμέγα για να ψήσουμε άψογα ένα φιλεταρισμένο γεμιστό ψάρι ενός κιλού – Ιδέες για ταιριαστά συνοδευτικά

Βενετσιάνικο παστίτσιο με σιγοψημένο χοιρινό από την Εύα Μονοχάρη.
-Η ιστορία αυτού του ιδιαίτερου πιάτου

Μαθαίνουμε τα πάντα για να το φτιάξουμε σωστά. Από το μαγείρεμα του κρέατος μέχρι το στήσιμο, το ψήσιμο και το σερβίρισμα.

Αναλυτικά οι συνταγές και όλα τα tips για την άψογη παρασκευή τους στο Cantina Magazine που κυκλοφορεί την Κυριακή 21/11 με το ΘΕΜΑ
Δείτε επίσης:
6 γνωστές σεφ μάς προτείνουν μενού για τις γιορτές
150 tips για σίγουρη γιορτινή επιτυχία: Ο πλήρης οδηγός από τις πρώτες ύλες έως το σερβίρισμα