Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:45'

Αλμυρό κέικ με φρέσκα μυρωδικά και μους ανθότυρου

clock icon
60'

Μελοµακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας

clock icon
1:15'

Πανετόνε

clock icon
40'

Cannoli

clock icon
20'

Τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους

clock icon
1:30'

Μανιταρόπιτα

clock icon
1:15'

Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και πορτοκάλι

Το παραδοσιακό γλυκό της πρώτης μέρας της χρονιάς πασπαλισμένο με αμύγδαλα και αρωματισμένο με πορτοκάλι. Η σοκολάτα στο γλάσο πορτοκαλιού είναι η απόλυτη γλυκιά πινελιά. Για εγγυημένο αποτέλεσμα επιλέγουμε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

clock icon
1:10'

Καρυδόπιτα με κρέμα από τη Θεσσαλία

clock icon
55'

Κορµός σοκολάτας µε φουντούκια

clock icon
1:50'

Ρολό με γέμιση μουσακά

clock icon
20'

Αέρινο trifle με άρωμα λάιμ

clock icon
20'

Cheesecake κεράσι στο ποτήρι

clock icon
1:20'

Πατάτες ογκρατέν με μπέικον και μυρωδικά

clock icon
30'

Mousse πάστας με ζελέ ρόδι και crumble μπισκότου

clock icon
30'

Κορμός σεμιφρέντο με καρύδα και σοκολάτα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo