Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
60'

Τουρλού στη κατσαρόλα με φέτες από ψαρονέφρι πιπεράτο

clock icon
50'

Γλυκόξινες χοιρινές πανσέτες στο τηγάνι με ανανά

clock icon
40'

Ψητό ψαρονέφρι με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

clock icon
2:20'

Βρετανική κρεατόπιτα με χοιρινό

clock icon
1:5'

Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα με σάλτσα πετιμεζιού

clock icon
40'

Tonkatsu ή αλλιώς χοιρινό πανέ με πάνκο

clock icon
40'

Μπριζόλες χοιρινές με σάλτσα BBQ

Για να γίνουν ακόμη πιο τρυφερές και γευστικές, οι μπριζόλες ζητούν καλό μαρινάρισμα και μια πλούσια σάλτσα BBQ για να τις συνοδεύσει στο πιάτο.

clock icon
2:0'

Χοιρινό σε αμπελόφυλλα

clock icon
1:25'

Αφέλια

clock icon
60'

Γλασαρισμένη πανσέτα με πετιμέζι

clock icon
1:25'

Χοιρινό κατσαρόλας με πατάτες και μήλα

clock icon
2:35'

Χοιρινή πανσέτα με ρεβίθια και μανιτάρια

clock icon
1:50'

Χοιρινό καρέ στο φούρνο με γλάσο χαρουπόμελου

clock icon
50'

Χοιρινή τηγανιά με σιρόπι ροδιού και ρύζι

clock icon
2:10'

Χοιρινό με κάστανα και κυδώνια στην κατσαρόλα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo