Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
7:50'

Μισούρα, η γεμιστή κότα από τη Μακεδονία

clock icon
30'

Ψητά αχλάδια με ροκφόρ

clock icon
50'

Κορμός μπισκουί με φρούτα του δάσους και σοκολάτα

clock icon
60'

Ρολάκια με σολομό και σπανάκι

clock icon
40'

Ταρτάκια φρούτων

clock icon
3:0'

Μοσχάρι ρολό στο πήλινο με δαμάσκηνα και μπράντι

clock icon
1:30'

Panettone κάστανο-σοκολάτα

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να φτιάξετε σπίτι το ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλύκισμα, το Panettone; Σας έχουμε μια πεντανόστιμη συνταγή του Ευγένιου Βαρδακαστάνη

clock icon
60'

Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα

clock icon
30'

Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού

clock icon
1:30'

Τρουφάκια με κάστανο

clock icon
60'

Μελομακάρονα από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
1:10'

Οι πιο αφράτοι και αρωματικοί κουραμπιέδες

clock icon
1:20'

Βασιλόπιτα κέικ από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
1:20'

Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και ρόδι

clock icon
20'

Τούρτα με κρέμα και φρούτα του δάσους

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo