Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
50'

Η μπρουσκέτα της καπονάτας

clock icon
40'

Η χωριάτικη στο ποτήρι

clock icon
40'

Ντοματάκια με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

clock icon
30'

Πολύχρωμες πιπεριές γεμισμένες με μυρωδάτο ταμπουλέ

clock icon
1:30'

Ιμάμ μπαϊλντί

clock icon
1:10'

Στριφτή πιπερόπιτα

clock icon
1:15'

Φάβα «παντρεμένη» με σάλτσα ντομάτας και κάππαρη

Ένας πρώτης τάξεως μεζές για το ούζο, αλλά και ένας τέλειος τρόπος για να μεταμορφώσετε τη φάβα που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα σε ένα νέο, επίσης νόστιμο πιάτο.

clock icon
35'

Σπαγγέτο με σαφράν και σοταρισμένα κολοκυθάκια

clock icon
60'

Μπιρόψωμο με κουρκουμά και καρύδια ή με χαρουπάλευρο

clock icon
40'

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα

clock icon
1:15'

Πύργος από μελιτζάνα και μοτσαρέλα

clock icon
1:30'

Ντολμαδάκια με γέμιση από ρύζι, κεράσια και αρωματικά με σάλτσα γιαουρτιού

clock icon
35'

Χωριάτικη σαλάτα με καρπούζι

clock icon
1:5'

Γεμιστές πιπεριές με μαλακά τυριά

clock icon
25'

Το τέλειο γουακαμόλε

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo