Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
2:0'

Γαλατόπιτα από την Κρήτη με χειροποίητο φύλλο

clock icon
1:15'

Κέικ μπανάνας με καρύδια

clock icon
1:5'

Κέικ λεμονιού με φράουλες

clock icon
50'

Cookies στη φριτέζα αέρος, έτοιμα σε 30′

clock icon
30'

Σιμιγδαλένιος χαλβάς σοκολατένιος

clock icon
2:16'

Εύκολα σπιτικά donuts στη φριτέζα αέρος

clock icon
1:15'

Μους λεμόνι με κρέμα τσαγιού και μπισκότο λεμονιού

Η head pastry chef του ζαχαροπλαστείου «Poulette» Κατερίνα Λιβά μας μαθαίνει να κάνουμε εύκολα μια δροσερή και αρωματική μους λεμόνι.

clock icon
1:15'

Γαλατόπιτα από την Πελοπόννησο

clock icon
3:0'

Σπάτουλα: το παραδοσιακό γλυκό της Καλαμπάκας

clock icon
1:15'

Μελαχρινή Νάξου: η πιο λαχταριστή σιροπιαστή καρυδόπιτα

clock icon
60'

Μηλόπιτα με κανέλα

clock icon
1:25'

Ρολά κανέλας με κρέμα κάστανο

clock icon
1:20'

Τούρτα με αλμυρή καραμέλα, καρύδια και αχλάδια ποσέ

clock icon
2:0'

Ρολά γεμιστά με κρέμα λεμονιού

clock icon
1:30'

Προφιτερόλ με κάστανα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo