Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
50'

Κορμός μπισκουί με φρούτα του δάσους και σοκολάτα

clock icon
60'

Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα

clock icon
30'

Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού

clock icon
1:30'

Τρουφάκια με κάστανο

clock icon
60'

Μελομακάρονα από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
60'

Ψητά μήλα με κραμπλ κανέλας

clock icon
1:20'

Κυδώνια με πικραμύγδαλο

Φτιάχνουμε ένα κλασικό επιδόρπιο με κυδώνια και το απογειώνουμε αρωματικά με μια κρέμα από πικραμύγδαλο.

clock icon
30'

Εύκολο τιραμισού από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
1:20'

Τάρτα με κομπόστα μήλου από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
50'

Εύκολο brownie από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
30'

Παστέλι ξηρών καρπών με καραμέλα και πάστα miso

clock icon
55'

Αχλάδια ποσέ με καρύδια

clock icon
1:20'

Η συνταγή για κυδωνόπαστο από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
60'

Εύκολα ατομικά κέικ καρύδας από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
25'

Δροσερή κρέμα λεμονιού με λευκή σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo