Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:30'

Μελιτίνια Σαντορίνης με μαστίχα

clock icon
3:0'

Η κουλούρα της Λαμπρής

clock icon
12:55'

Μαρμελάδα φράουλας με μπαχάρια και βανίλια

clock icon
15'

Μους ταχίνι-σοκολάτα

clock icon
2:0'

Μαρμελάδα με αχλάδια και χουρμάδες

clock icon
20'

Μπανάνες φλαμπέ με ρούμι

clock icon
25'

Ο κλασικός πολίτικος χαλβάς

Στη συγκεκριμένη συνταγή ο χαλβάς δεν μπαίνει σε φόρμα για να πάρει το σχήμα της και να γίνει συμπαγής. Μένει στην κατσαρόλα, «χτενίζεται» με το πιρούνι να γίνει αφράτος και σερβίρεται σε ατομικά μπολ για να πασπαλιστεί ζεστός ακόμα με ζάχαρη και κανέλα και να αποκτήσει μια ωραία κρούστα από πάνω.

clock icon
10'

Σορμπέ λεμονιού

clock icon
1:20'

Κρητική πετιμεζόπιτα

clock icon
25'

Χαλβάς καρύδα με λεμόνι

clock icon
45'

Αχλάδια ποσέ με άρωμα βανίλιας

clock icon
60'

Κλασική φανουρόπιτα με σταφίδες

clock icon
60'

Μαρμελάδα πεπόνι αχλάδι με άρωμα γλυκάνισου

clock icon
1:15'

Μαρμελάδα βερίκοκο

clock icon
25'

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μέλι και πορτοκάλι

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo