Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:30'

Arroz con Pollo, κοινώς κοτόπουλο με ρύζι

clock icon
15'

Πουρές αβοκάντο

clock icon
3:0'

Alfajores ή αλλιώς αργεντίνικο γλυκό σάντουιτς

clock icon
2:15'

Locro, το φαγητό κατσαρόλας που αγαπούν στην Αργεντινή

clock icon
1:10'

Empanadas, οι Αργεντίνικες κρεατόπιτες

clock icon
15'

Chimichurri Sauce (Σάλτσα Τσιμιτσούρι)

clock icon
30'

Crema Catalana

Η κρέμα καταλάνα, η ισπανίδα “πρωτοξάδερφη” της γαλλικής crème brulee είναι ένα επιδόρπιο που κλείνει ιδανικά κάθε τραπέζι σας.

clock icon
60'

Πολίτικο λαβράκι στη λαδόκολλα

clock icon
45'

Μύδια ντολμά

clock icon
40'

Παλατιανός κεφτές

clock icon
60'

Φινλανδική μηλόπιτα

clock icon
50'

Ζερντέ

clock icon
40'

Σουηδικά κεφτεδάκια – kottbullar

clock icon
45'

Lohikeitto, η φινλανδική σούπα με σολομό, πατάτα και πράσο

clock icon
25'

Toast skagen ή μπρουσκέτα με γαρίδες και αβγοτάραχο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo