Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:25'

Μοσχαράκι με γλυκοπατάτες

clock icon
35'

Κοτόπουλο με πάνκο (ιαπωνική γαλέτα)

clock icon
45'

Σούπα «μινεστρόνε» με μανέστρα και λαχανικά

clock icon
35'

Κυπριακό σουβλάκι

clock icon
40'

Ριζότο με μανιτάρια

clock icon
1:10'

Κίμπε με φατούς και ταμπουλέ

clock icon
45'

Φιλετάκια αλά βαλεντσιάνα

Τα νόστιμα αυτά φιλετάκια τα δοκίμασα πρώτη φορά στη Βαρκελώνη και η πορτοκαλένια σάλτσα τους με κέρδισε. Αξίζει να τα ετοιμάσετε, θα σας αρέσουν πολύ.

clock icon
45'

Ιταλικά καντουτσίνι κανέλα – αμύγδαλο

clock icon
40'

Σπαγγέτι αματριτσιάνα

clock icon
2:5'

Κλασικό σνίτσελ με πατάτες καπνιστές

clock icon
45'

Ταλιατέλες με γαρίδες

clock icon
1:15'

Στρογγυλά ψωμάκια με γιαούρτι και μπέικιν πάουντερ

clock icon
1:30'

Λεμονάτο κουνέλι μπαχαράτ με ρετσίνα και σταφύλια

clock icon
1:20'

Τσίλι κον κάρνε με salsa ντομάτας σε τορτίγιες

clock icon
1:10'

Στρούντελ μήλο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo