Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
40'

Μπραντάδα

clock icon
1:50'

Ντολμαδάκια γιαλαντζί

clock icon
15'

Καρμπονάρα κλασική με αβγό και καπνιστή πανσέτα

clock icon
45'

Πατάτες αντινακτές με σαφράν

clock icon
15'

Glogg, όπως λέμε γιορτινό ζεστό κρασί

clock icon
4:30'

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα

clock icon
55'

Πικάντικο κοτόπουλο με πιλάφι

Το κοτόπουλο αποκτά ξεχωριστή νοστιμιά αφού μείνει για μια ωρίτσα μέσα σε μια μαρινάδα με γιαούρτι, κρέμα γάλακτος, λεμόνι, πιπέρι και σαφράν. Ύστερα ψήνεται στο φούρνο πασπαλισμένο με φρυγανιά και σερβίρεται με ρύζι μπασμάτι.

clock icon
45'

Πολίτικο πιλάφι με συκωτάκια κοτόπουλου

clock icon
20'

Κρέπες

clock icon
30'

Εγγλέζικο trifle με light κρέμα τυριού και φρέσκα φρούτα

clock icon
40'

Χορτόσουπα με κυδώνι, ρεβίθια και κρόκο Κοζάνης

clock icon
40'

Κρέπες με πραλίνα

clock icon
35'

Φοκάτσια με σαλάμι και δεντρολίβανο

clock icon
30'

Μοσχαρίσια ταλιάτα με κόντρα μπριζόλα

clock icon
55'

Σάμαλι

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo