Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
45'

Μακαρονάδα με σάλτσα καπονάτα

clock icon
20'

Σουβλάκια μανιταριών στη σχάρα με σάλτσα chimichurri

clock icon
5:30'

Chili con carne από το Loco

clock icon
20'

Cacio e pepe από το νέο ιταλικό της Πραξιτέλους

clock icon
1:10'

Vegan λαχματζούν από κουνουπίδι

clock icon
3:0'

Γίγαντες φούρνου με μείγμα tikka masala και ελιές

clock icon
60'

Στήθος πάπιας με μανταρίνια, πουρέ σελινόριζας και κάστανα

Μια συνταγή για φιλέτο πάπιας εμπνευσμένη από τη γαλλική κουζίνα μας προτείνει αυτή τη φορά ο Γιώργος Δημητρακόπουλος. Ωραία ιδέα για ένα επίσημο κάλεσμα.

clock icon
1:35'

Μάφιν γλυκοπατάτας

clock icon
30'

Aυγά ποσέ πάνω σε τηγανίτες με φέτα και ντομάτα

clock icon
60'

Γκρατέν με πατάτες και γλυκοπατάτες

clock icon
40'

Τηγανητές πατάτες με σάλτσα ντομάτας

clock icon
1:40'

Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα ψωμιού και κρεμμύδια (Bacalhau com Broa)

clock icon
3:0'

Τα τέλεια σπιτικά ραβιόλι

clock icon
1:30'

Arancini με μορταδέλα και φιστίκι

clock icon
5:0'

Virginia Ham με glaze μήλου – κανέλας

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo