Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
60'

Τεχνική τριών σταδίων για τις τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου

clock icon
1:30'

Γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταΐφι

clock icon
45'

Μπατζίνα με ψητή καυτερή πιπεριά

clock icon
1:10'

Κέικ με σμέουρα και frosting τυριού

clock icon
3:30'

Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες

clock icon
45'

Πασχαλινό τσουρέκι

clock icon
60'

Κρέπες με σπανάκι τυριά και μυρωδικά

Αυτές οι κρέπες με το σπανάκι, τα τυριά και τη μπεσαμέλ θα γίνουν το καλύτερο ορεκτικό για το φετινό πασχαλινό τραπέζι. Επιλέγοντας τα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ η προετοιμασία τους θα γίνει παιχνιδάκι.

clock icon
50'

Πασχαλινά κουλουράκια με μαστίχα

clock icon
1:20'

Πένες ογκρατέν με μπέικον και λιαστή τομάτα

clock icon
60'

Κρέπες με σπανάκι και τυριά

clock icon
2:0'

Γαλατόπιτα από την Κρήτη με χειροποίητο φύλλο

clock icon
1:15'

Κέικ μπανάνας με καρύδια

clock icon
1:5'

Κέικ λεμονιού με φράουλες

clock icon
50'

Τραγανό φιλέτο αρνιού με δημητριακά και πουρέ

clock icon
50'

Κολοκυθάκια ογκρατέν με κατσικίσιο τυρί

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo