Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
40'

Αλμυρά παξιμαδάκια ή «παξιμαδάκια της Frau Isle»

clock icon
45'

Burger μπακαλιάρου

clock icon
1:45'

Κοτόπουλο παϊδάκια με ρετσίνα

clock icon
60'

Ανοιχτή πίτα με κρέμα γραβιέρας, κρεμμύδι, μανιτάρια και θυμάρι

clock icon
60'

Μπακαλιάρος με 3 εσπεριδοειδή και πικάντικα καρότα

clock icon
2:0'

Παστίτσιο με διάφορα χόρτα

clock icon
50'

Σολωμός ημίπαστος Sous Vide με κρέμα ταραμά

Το μαγείρεμα του σολωμού θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο ιδανικότερος τρόπος για να πετύχετε άψογο αποτέλεσμα είναι η τεχνική sous vide για μαγείρεμα σε κενό αέρος και o φούρνος ατμού της Electrolux EOB9956XAX.

clock icon
3:15'

Χαρτόδεμα με ζυγούρι

clock icon
1:20'

Πίτα με σπανάκι, κολοκύθα και φέτα

clock icon
60'

Τάρτα με φρέσκα τυριά, αγκινάρες και μυρωδικά

clock icon
30'

Κοτόπουλο με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης

clock icon
1:40'

Νηστίσιμη πίτα με πολύχρωμα λαχανικά

clock icon
1:30'

Ψωμί με μαστίχα και γλυκάνισο

clock icon
1:10'

Κιμαδοπιτάκια με σταφίδες και κάρι

clock icon
40'

Μπιφτέκια σολομού

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo