Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:20'

Κρεμμυδόπιτα από τη Μύκονο

clock icon
45'

Τορτίγια μπριάμ

clock icon
2:20'

Μπουτρίδα, το μπριάμ της Ζακύνθου

clock icon
1:30'

Κοτόπουλο με μπάμιες, πατάτες και φέτα στον φούρνο

clock icon
45'

Στριφτά πικάντικα κριτσίνια

clock icon
35'

Πατάτες φούρνου σαν «τηγανητές»

clock icon
1:35'

Πλεξούδες γεμιστές με πολύχρωμες πιπεριές και τυριά

Μια πολύχρωμη συμφωνία λαχανικών σε μια πολύ λαχταριστή πλεξούδα σφολιάτας. Το αλμυρό... τσουρέκι του Πάσχα, που απογειώνεται χάρη στα υλικά της Αrla.

clock icon
1:20'

Κανταΐφι με φέτα και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

clock icon
45'

Αλμυρά κριτσίνια ζυμωμένα με κρασί, ξερή μυζήθρα, ρίγανη και κουρκουμά

clock icon
50'

Μαφινομελετίτσες σε 3 γεύσεις για σάντουιτς

clock icon
60'

Γεμιστά κουλούρια σφολιάτας

clock icon
1:30'

Τάρτα με ντομάτα, μελιτζάνα και φέτα

clock icon
50'

Μιλφέιγ με ντομάτα, μελιτζάνα και χαλούμι

clock icon
1:30'

Τάρτα με ζύμη από αλεύρι ολικής

clock icon
1:5'

Τάρτα με μανιτάρια, Σαν Μιχάλη και αρωματικά

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo