Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:55'

Μοσχαράκι γιουβέτσι με λαχανικά και χυλοπίτες

clock icon
50'

Σαρδέλες γεμιστές

clock icon
1:10'

Κιμάς με φέτα σε αμπελόφυλλα, με σάλτσα «χωριάτικη σαλάτα»

clock icon
1:10'

Πατατούλες φούρνου με μπέικον και κρεμμύδι

clock icon
2:45'

Κουνέλι στη γάστρα με δεντρολίβανο και κρασί

clock icon
50'

Ντολμάδες με σαρδέλες

clock icon
60'

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει ζωντάνα φτερούγες κοτόπουλου

Με άρωμα και γεύση ανατολής οι πικάντικες αυτές φτερούγες κοτόπουλου είναι ιδανικό συνοδευτικό για μπίρα και κρασί, ενθουσιάζοντας τους πάντες με τη νοστιμιά τους.

clock icon
1:50'

Κοτόπουλο παϊδάκια ψημένο με σάλτσα μουστάρδας

clock icon
1:20'

“Τούρτα” με ζυμαρικά

clock icon
45'

Πίτσα με αντζούγιες και βασιλικό

clock icon
2:5'

Μπάμιες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας

clock icon
60'

Φιλέτο κοτόπουλο με λαδολέμονο τυλιγμένο με μπέικον

clock icon
1:15'

Σαλάτα λαχανικών με ψητό μπακαλιάρο

clock icon
1:5'

Κοχύλες γεμιστές με σπανάκι και κατίκι Δομοκού

clock icon
2:25'

Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo