Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
35'

Παγωμένο σουφλέ με ρούμι και σταφίδες

clock icon
20'

Smoothie ανανά με γιαούρτι και γάλα

clock icon
30'

Μπουρεκάκια με μήλα και χαλβά

clock icon
40'

Cheesecake σοκολάτας με φράουλες

clock icon
20'

Smoothie μπανάνα – πορτοκάλι – φράουλα

clock icon
15'

Παγωτά ξυλάκι σε διάφορα χρώματα

clock icon
55'

Παγωτό μπόμπα με παρφέ κρέμα και φράουλα

Στις δεκαετίες ΄70 και ΄80 ήταν η μεγάλη σπεσιαλιτέ των ζαχαροπλαστείων. «Παγωτό κασάτα» το παραγγέλναμε και ήταν «γεμιστό» με βελούδινη κρέμα με κομμάτια φρούτων γλασέ και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Η συνταγή αυτή είναι παραλλαγή του αγαπημένου παγωτού σερβιρισμένο σαν κέικ ή τούρτα.

clock icon
30'

Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και σαμιώτικο κρασί

clock icon
1:30'

Φραουλόπιτα αφράτη

clock icon
25'

Γλυκές πίτσες με μπανάνα και πραλίνα φουντουκιού

clock icon
1:20'

Κλαφουτί

clock icon
30'

Τουίλ, τα μπισκοτάκια του παγωτού

clock icon
15'

Smoothie αβοκάντο – λάιμ – πράσινο τσάι

clock icon
50'

Παντεσπάνι πορτοκάλι με πραλίνα και μπανάνα

clock icon
20'

Cream cheese με φιστικοβούτυρο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo