Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
40'

Τάρτα με κρέμα πατισερί και φρούτα εποχής

clock icon
1:55'

Μελεκούνι Ρόδου

clock icon
4:0'

Τάρτα σοκολάτας αρωματισμένη με κανέλα

clock icon
1:15'

Κέικ με φράουλες και δυόσμο

clock icon
35'

Σπιτική λεμονάδα

clock icon
30'

Τιραμισού – Tiramisu

clock icon
25'

Αβγοφέτες με μπανάνες και φράουλες (pain perdu)

Η γαλλική ονομασία τους είναι Pain Perdu που σημαίνει το χαμένο ψωμί. Μια πολύ νόστιμη πρόταση για να αξιοποιήσετε το ψωμί της προηγούμενης μέρας ή το πασχαλινό τσουρέκι που έμεινε και ξεράθηκε. Οι φέτες του ψωμιού παραδοσιακά τηγανίζονται σε βούτυρο και μετά σερβίρονται πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη συνοδεία μαρμελάδας φρούτων, μελιού ή κάποιου σιροπιού. Εδώ σερβίρονται με φρέσκα φρούτα.

clock icon
30'

Σοκολατένια κρέμα φουντουκιού

clock icon
1:10'

Τούρτα κανταϊφιού με κρέμα και φιστίκια Αιγίνης

clock icon
2:0'

Πασχαλινό τσουρέκι κλασικό

clock icon
1:30'

Τσουρέκι με πραλίνα και σοκολάτα

clock icon
40'

Πασχαλινά κουλουράκια με βανίλια

clock icon
2:10'

Πασχαλινά σμυρναίικα κουλουράκια

clock icon
1:35'

Πασχαλινή μελόπιτα από τη Σίφνο

clock icon
1:30'

Μελιτίνια Σαντορίνης με μαστίχα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo