Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
35'

Φοκάτσια με σαλάμι και δεντρολίβανο

clock icon
30'

Μοσχαρίσια ταλιάτα με κόντρα μπριζόλα

clock icon
30'

Τιραμισού – Tiramisu

clock icon
40'

Ριζότο με ξινόμηλα και μασκαρπόνε

clock icon
15'

Σαλάτα με σύκα, γκοργκοντζόλα και προσούτο

clock icon
20'

Λικέρ λιμοντσέλο

clock icon
30'

Πανακότα με γιαούρτι και ροδόνερο γαρνιρισμένη με φράουλες

Ένα δροσερό γλύκισμα ιδανικό για να κλείσει ένα όμορφο δείπνο.

clock icon
15'

Πανακότα με γεύση espresso

clock icon
35'

Ταλιάτα με βαλσαμικό ξίδι με μέλι

clock icon
3:5'

Οσομπούκο στο φούρνο με κρεμμυδάκια

Πισω
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo