Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
55'

Φιλέτα κοτόπουλου με πατάτες και σάλτσα μελιού-πορτοκαλιού

clock icon
40'

Κοτόπουλο με μπάμιες σε μπαλσάμικο

clock icon
2:0'

Βελούδινη κοτόσουπα αυγολέμονο χωρίς ρύζι

clock icon
1:20'

Ζουμερή μπαλοτίνα ψητού κοτόπουλου λεμονάτου

clock icon
20'

Τηγανητοί κολοκυθοανθοί με μέλι και ξίδι

clock icon
40'

Πίτσα ελληνική

clock icon
15'

Κοτόπουλο ψητό με μέλι και καπνιστή πάπρικα

Μια απλή αλλά πεντανόστιμη μαρινάδα για κοτόπουλο που είναι έτοιμο σε 15’ περίπου. Η γλύκα του μελιού ισορροπείται απ’ την ένταση της καπνιστής, πικάντικης και καυτερής γεύσης της καπνιστής πάπρικας, με τη βοήθεια ελαφράς οξύτητας από λεμόνι.

clock icon
45'

Τσιπούρα BBQ

clock icon
40'

Η μακαρονάδα του καλοκαιριού: Ταλιατέλες με πελτέ και σκόρδο

clock icon
2:5'

Κατσικάκι Μεσογειακό

clock icon
1:20'

Πέννες αλά Νόρμα από τη Σικελία

clock icon
35'

Ντιπ πιπεριάς Φλωρίνης με φρέσκο τυρί κρέμα

clock icon
50'

Σπετζοφάι

clock icon
60'

Κοτόπουλο γιουβέτσι ελαφρύ και γρήγορο

clock icon
1:13'

Γαρίδες και σαρδέλες ψητές σε αμπελόφυλλο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo