Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
50'

Σπανακόρυζο με κουσκούς

clock icon
1:15'

Κοτόπουλο παστιτσάδα

clock icon
25'

Μύδια αχνιστά

clock icon
1:5'

Χούμους

clock icon
45'

Κριθαρότο με μανιτάρια

clock icon
55'

Κοτόπουλο σελινάτο

clock icon
50'

Πρασόρυζο με δαμάσκηνα

Στην αγιορείτικη κουζίνα τα αποξηραμένα δαμάσκηνα αναδεικνύουν εξαιρετικά κάθε λαδερό φαγητό, όπως και σε αυτό πρασόρυζο, που είναι ένα από τα καλύτερα που δοκιμάσαμε ποτέ.

clock icon
1:15'

Μύδια σούπα

clock icon
1:10'

Βελουτέ με κουνουπίδι και μανιτάρια τηγανιά

clock icon
50'

Γιουβαρλάκια με κριθαράκι

clock icon
55'

Ζυμαρικά με κιμά και τριμμένη κολοκύθα

clock icon
45'

Κοτόπουλο με μανιτάρια, ξινομηλο και κάρι

clock icon
2:10'

Μοσχαράκι με κυδώνια και αρμπαρόριζα

clock icon
1:55'

Χοιρινό με αρακά και πατάτες

clock icon
1:25'

Φασόλια με λάχανο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo