Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:15'

Φασόλια μαυρομάτικα με σέλινο και σέσκουλα

clock icon
55'

Πιλάφι με κοκκινιστά καλαμαράκια και κάππαρη

clock icon
40'

Φρικασέ με γαρίδες, σταμναγκάθι και μυρωδικά

clock icon
40'

Πράσινη σούπα από μπρόκολο, σπανάκι και αρακά

clock icon
55'

Σουφικό από την Ικαρία

clock icon
20'

Ζυμαρικά με τόνο καπνιστό

clock icon
2:30'

Κουνέλι ραγού με ταλιατέλες

Ραγού είναι τρόπος μαγειρέματος και μπορεί να γίνει με κρέας, όσπριο ή κάποιο άλλο υλικό, αρκεί να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά και αρκετή ώρα ώστε να χυλώσει η σάλτσα. Εμείς το φτιάχνουμε με κουνελάκι και το σερβίρουμε με ταλιατέλες σε 2 χρώματα.

clock icon
35'

Ταϊλανδέζικη γαριδόσουπα tom yam

clock icon
60'

Σουτζουκάκια φούρνου γεμιστά με τυρί

clock icon
40'

Σούπα ψητής πιπεριάς με τυροκροκέτες

clock icon
2:35'

Μοσχαράκι κοκκινιστό παραδοσιακό

clock icon
20'

Η καρμπονάρα αλλιώς, στο πι και φι

clock icon
50'

Αρωματικές φακές σαλάτα με μελιτζάνες και δεντρολίβανο

clock icon
40'

Ταλιατέλες με θαλασσινά

clock icon
1:35'

Μελιτζάνες με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo