Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
50'

Ρυζοσαλάτα

clock icon
1:30'

Κοτόπουλο με αμπελόφυλλα φρικασέ

clock icon
45'

Πέννες με πέστο από πιπεριές Φλωρίνης

clock icon
1:15'

Κοτόπουλο κατσαρόλας με φέτα και λεμόνι

clock icon
35'

Ριζότο με κολοκυθοανθούς

clock icon
1:10'

Φασολάκια λαδερά

clock icon
50'

Η μπρουσκέτα της καπονάτας

Μια συνταγή που την τρως σαν κανονικό φαγητό ή σαν πρώτο πιάτο. Την επομένη γίνεται ακόμη πιο νόστιμη, μιας και τα καλοκαιρινά αρώματά της βρίσκουν το χρόνο να παντρευτούν. Σερβίρεται πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

clock icon
1:30'

Η τέλεια σάλτσα Μπολονέζ

clock icon
35'

Καλοκαιρινή καρμπονάρα

clock icon
35'

Κοτοσαλάτα με ζυμαρικά

clock icon
1:35'

Φασολάκια με κιμά

clock icon
1:15'

Φάβα «παντρεμένη» με σάλτσα ντομάτας και κάππαρη

clock icon
35'

Σπαγγέτο με σαφράν και σοταρισμένα κολοκυθάκια

clock icon
40'

Χούμους με ψητές πιπεριές και καρύδια

clock icon
50'

Ριζότο με παντζάρι, ρόκα και γιαούρτι

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo