Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
60'

Χυλωμένη κοτόσουπα με δύο υλικά

clock icon
60'

Ανάμικτα λαχανικά τουρσί

clock icon
1:15'

Καπουτσίνο μανιταριών

clock icon
60'

Σούπα με κουνουπίδι και γιαούρτι

clock icon
1:30'

Σουπιές λεμονάτες με μαραθόριζα και πατάτες

clock icon
30'

Κοτόπουλο φρικασέ της στιγμής

clock icon
1:50'

Ντολμαδάκια γιαλαντζί

Από τα πιο παραδοσιακά, νόστιμα και “μπελαλίδικα” πιάτα που θα έλεγαν και στην Πόλη. Το τύλιγμα τους θέλει λίγο χρόνο, αλλά είναι κρίμα να τα παραλείψετε από τα τραπεζώματα και ειδικά τα σαρακοστιανά.

clock icon
45'

Ψαρονέφρι κρασάτο με κρέμα μανιταριών

clock icon
1:15'

Σούπα σελινόριζας με μήλο

clock icon
50'

Γιουβαρλάκια σούπα

clock icon
2:15'

Χοιρινό με χόρτα αβγολέμονο

clock icon
2:15'

Η κατσικομακαρονάδα

clock icon
60'

Σουτζουκάκια σμυρναίικα

Ρεβίθια
clock icon
2:0'

Λεμονάτη σούπα με ρεβίθια και κοτόπουλο

clock icon
1:15'

Η κλασική κοτόσουπα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo