Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:45'

Χοιρινό με κυδώνια, μήλα και κάστανα

clock icon
40'

Κοτόπουλο με ανανά

clock icon
1:35'

Σπαγγέτι με εύκολη σάλτσα ντομάτας

clock icon
30'

Σάλτσα ντομάτας

clock icon
20'

Ρύζι χιονάτο για πιλάφι

clock icon
1:20'

Φασολάκια γιαχνί

clock icon
15'

Μπεσαμέλ

Μία πολύ δημοφιλής κρέμα, που στη γευστική μας συνείδηση έχει συνδεθεί με το παστίτσιο και τον μουσακά, αν και μπαίνει και σε πίτες, κροκέτες, σουφλέ και σούπες, δίνοντας τους μοναδική γεύση. Η παρασκευή της είναι τόσο απλή που δεν θα σκεφτείτε ξανά να χρησιμοποιήσετε έτοιμη.

clock icon
45'

Το κοτόπουλο του τρύγου

clock icon
1:10'

Σοφρίτο μοσχάρι με ξίδι βαλσαμικό και πάπρικα

clock icon
2:0'

Μοσχαράκι με ρόδια

clock icon
0'

Πουρές πατάτας με καρότα

clock icon
40'

Χορτόσουπα με κυδώνι, ρεβίθια και κρόκο Κοζάνης

clock icon
1:10'

Πικάντικη σούπα με κολοκύθα, κόλιανδρο και τσίλι

clock icon
1:50'

Κοτόπουλο με μπάμιες

clock icon
50'

Βλίτα γιαχνί με πλιγούρι

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo