Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:35'

Αρνάκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια και αρωματικά

clock icon
1:10'

Κοτόπουλο µε πατάτες και κρόκο Κοζάνης στην κατσαρόλα

clock icon
1:20'

Φρέσκα µυρωδάτα φασολάκια µε πατατούλες

clock icon
1:30'

Κρύα πατατόσουπα με φετούλες αβγοτάραχο

clock icon
30'

Άσπρο κριθαράκι με ξινομυζήθρα και άνηθο

clock icon
50'

Γαύρος με ρύζι στην κατσαρόλα

clock icon
40'

Μελιτζάνες σε κύβους στο τηγάνι με δύο σάλτσες

Ένα νόστιμο και δροσερό πιάτο που τρώγεται ζεστό αλλά και κρύο. Είναι κατά κύριο λόγο καλοκαιρινό, όμως τα υλικά του είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο.

clock icon
1:30'

Κοτόπουλο με πάπρικα και γιαούρτι

clock icon
35'

Ψαρονέφρι με μουστάρδα

clock icon
55'

Πέννες µε σάλτσα µελιτζάνας, βασιλικό και ώριµο ανθότυρο

clock icon
1:15'

Ψαρονέφρι µε άγριο ρύζι και τηγανητή µπανάνα

clock icon
2:0'

Κουνέλι με δεντρολίβανο ξίδι και μέλι

clock icon
40'

Αμπελοφάσουλα με λαδοτύρι Ζακύνθου και αβγοτάραχο τρίμμα

clock icon
45'

Σουπιά λεμονάτη

clock icon
50'

Ψαρονέφρι στην κατσαρόλα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo