Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
3:40'

Μοσχαράκι ρολό γεμιστό

clock icon
35'

Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι

clock icon
30'

Σαλάτα με ρόκα, πεπόνι, προσούτο Ευρυτανίας και ψητό μαστέλο

clock icon
40'

Σύκα γεμιστά με φέτα και δεντρολίβανο

clock icon
1:30'

Κερκυραϊκό σοφρίτο

clock icon
1:35'

Αρνάκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια και αρωματικά

clock icon
55'

Γεμιστό στήθος κοτόπουλου με ζαμπόν και φιστίκια Αιγίνης

Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλου με μια ωραία γέμιση από ζαμπόν και φιστίκια Αιγίνης που στο τέλος περιχύνονται με αρωματικό λαδολέμονο. Συνοδεύονται τέλεια από άσπρο κριθαράκι ή χιονάτο ρύζι.

clock icon
1:50'

Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα

clock icon
25'

Τόνος (ή σολομός) στο γκριλ με γλάσο μελιού και μπαχαρικών

clock icon
2:0'

Αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας

clock icon
1:35'

Το γεµιστό ρολό κιµά

clock icon
55'

Πηχτή με χταπόδι ξιδάτο

clock icon
2:0'

Κεφτέδες σε πακέτα µελιτζάνας

clock icon
1:15'

Ψαρονέφρι µε άγριο ρύζι και τηγανητή µπανάνα

clock icon
60'

Κρύα πατατοσαλάτα µε καπνιστό ζαµπόν, σταφίδες και γλυκό dressing σταφυλιού

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo