Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:10'

Κυδωνόπαστο με καρύδια, αρμπαρόριζα και πετιμέζι

clock icon
30'

Σιμιγδαλένιος χαλβάς σοκολατένιος

clock icon
1:15'

Χαλβάς με πορτοκάλι ή νεράντζι και καβουρδισμένα αμύγδαλα

clock icon
30'

Παστέλι ξηρών καρπών με καραμέλα και πάστα miso

clock icon
55'

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με τον τρόπο του Στέλιου Παρλιάρου

clock icon
1:10'

Vegan κέικ καρότου από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
30'

Αμυγδαλωτά Mυτιλήνης

Μια συνταγή για παραδοσιακά αμυγδαλωτά Λέσβου στην ωμή τους εκδοχή.

clock icon
60'

Κέικ με ελαιόλαδο και φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

clock icon
1:15'

Φανουρόπιτα παραδοσιακή με 9 υλικά

clock icon
1:55'

Παραδoσιακό σαμιώτικο σταρόζουμο

clock icon
60'

Νηστίσιμα καλαθάκια με μους χαλβά

clock icon
40'

Μπουρεκάκια με μαρμελάδα πορτοκάλι, σοκολάτα και χαλβά του μπακάλη

clock icon
50'

Καλαθάκια από φύλλο κρούστας γεμισμένα με μους χαλβά και σοκολάτα

clock icon
1:10'

Μηλόπιτα νηστίσιμη με χαλβά του μπακάλη

clock icon
55'

Κεκάκια λαδιού έκπληξη

Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo