Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
15'

Smoothie αβοκάντο – λάιμ – πράσινο τσάι

clock icon
15'

Smoothie φράουλα – πορτοκάλι

clock icon
35'

Τραγανές φλωρεντίνες

clock icon
40'

Φραουλάδα

clock icon
1:10'

Μηλοπιτάκια

clock icon
25'

Cookies με βρώμη, μέλι και ταχίνι

clock icon
60'

Τα Σταφιδωτά της Κρήτης

Τα δοκίμασα πρώτη φορά το 1997 σε ένα διαγωνισμό τοπικής κουζίνας στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο.Τα μικρά νηστίσιμα αρωματικά κουλούρια γεμισμένα με σταφίδες και καρύδια και αρωματισμένα με κανελλογαρύφαλλα και ξύσμα πορτοκαλιού, έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας το πρώτο βραβείο!

clock icon
40'

Λουκουμάτα

clock icon
1:5'

Στρούντελ με μήλα, σοκολάτα και χαλβά

clock icon
35'

Νηστίσιμα αφράτα κουλούρια με πετιμέζι

clock icon
50'

Κουλουράκια πορτοκαλιού με σουσάμι

clock icon
25'

Κορμός σοκολάτας με χαλβά, φουντούκια και σταφίδες

clock icon
15'

Μους με χαλβά του μπακάλη με κανέλα

clock icon
1:10'

Ελληνικός νηστίσιμος μπακλαβάς με μέλι

clock icon
60'

Αμυγδαλωτά από την Ύδρα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo