Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
60'

Μπακαλιάρος με χόρτα, σταφίδες και σαμιώτικο κρασί

clock icon
30'

Cheesecake με σύκα

clock icon
1:20'

Καρδιά από κέικ σοκολάτας με γλάσο βανίλιας

clock icon
40'

Αρακάς με γκοργκοντζόλα και ζυμαρικά

clock icon
55'

Πιροσκί με κιμά

clock icon
1:20'

Τούρτα σοκολάτα φυστίκι

clock icon
1:10'

Θαλασσινά Καγιούν (αυθεντική συνταγή των Cajuns)

Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της Μαρίας Τάτση, που μάλιστα κέρδισε το 4ο βραβείο στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής Cook...Eat...Love...Share & Win, στην κατηγορία Εθνική κουζίνα.

clock icon
15'

Μπάρες σοκολατένιες

clock icon
45'

Μπρουσκέτα πιτόγυρο με γαλοτύρι αρωματισμένο με βασιλικό

clock icon
1:20'

Μπακαλιάρος τυλιχτός σε φύλλο κρούστας

clock icon
45'

Ριζάκι σαν ντολμαδάκια γιαλαντζί

clock icon
45'

Κριτσίνια καρότου με ελαιόλαδο

clock icon
1:20'

Κέικ με γέμιση cheesecake φράουλας

clock icon
40'

Brownie με αβοκάντο

clock icon
55'

Πλιγούρι με μελάνι σουπιάς, καλαμάρι, μακαντέμια και σος αβοκάντο

Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo