Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
30'

Κοτόπουλο μπουκίτσες με μέλι και μπίρα

clock icon
1:30'

Φασόλια μπαρμπούνια με καρυδοσκορδαλιά

clock icon
1:20'

Ανοιξιάτικο πιλάφι με αρακά και αγκινάρες

clock icon
50'

Σπανακόρυζο

clock icon
30'

Λουκουμαδάκια με κοπανιστή Μυκόνου

clock icon
40'

Γαλλικό σουφλέ τυριού

clock icon
30'

«Παϊδάκια» κοτόπουλου μαριναρισμένα με σάλτσα κάρυ

Το μαρινάρισμα σε ένα μίγμα με ελαιόλαδο, κάρι και σάλτσα σόγιας θα δώσει στο κοτόπουλο τη βαθιά του γεύση. Η σάλτσα που θα το συνοδεύσει συμπληρώνει τη νοστιμιά του.

clock icon
1:5'

Γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο

clock icon
60'

Μαύρο ριζότο

clock icon
25'

Γκασπάτσο, η ισπανική κρύα ντοματόσουπα

clock icon
30'

Καντίν μπουτού κεφτέ: Τα μπουτάκια της χανούμισσας

clock icon
1:25'

Τάρτα με κολοκυθάκια και δυόσμο

clock icon
2:0'

Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο

clock icon
35'

Tηγανιά με λουκάνικο, πιπεριές και κεφαλοτύρι

clock icon
1:25'

Πλαστός με χόρτα και κατσικίσιο τυρί

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo