Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:50'

Χοιρινό καρέ στο φούρνο με γλάσο χαρουπόμελου

clock icon
25'

Ομελέτα με μανιτάρια

clock icon
35'

Πρασοσέλινο με ρύζι κι αβγολέμονο

clock icon
50'

Χοιρινή τηγανιά με σιρόπι ροδιού και ρύζι

clock icon
2:20'

Πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα Θεσπρωτίας

clock icon
2:10'

Αντί για βασιλόπιτα – κοτόπιτα από τη Θεσσαλία

clock icon
45'

Ψαροκροκέτες με σος αγιολί

Ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι κλασική κι αγαπημένη συνταγή της ελληνικής κουζίνας. Για να κάνουμε το πιάτο πιο ξεχωριστό, ο μπακαλιάρος (ή και άλλο ψάρι της επιλογής μας) γίνεται τραγανές κροκέτες και η σκορδαλιά μια πιο φίνα σάλτσα αγιολί.

clock icon
1:20'

Ποντιακή αλμυρή βασιλόπιτα

clock icon
1:25'

Ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ

clock icon
1:50'

Μπουρεκάκια με σέλινο, πατάτα και φέτα

clock icon
55'

Πράσα με σελινόριζα και μανιτάρια portobello στο φούρνο

clock icon
30'

Μίνι hot dogs σε καλαμάκι

clock icon
1:10'

Τάρτα μανιταριών με κοκκάρια

clock icon
60'

Κολοκύθα ψητή με πασατέμπο

clock icon
40'

Σούπα βελουτέ με σελινόριζα και αχλάδι

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo