Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
50'

Πίτσα με ντομάτα, κρεμμύδια και γραβιέρα

clock icon
60'

Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια και κρεμμύδια

clock icon
40'

Κοτόπουλο με ανανά

clock icon
1:35'

Σπαγγέτι με εύκολη σάλτσα ντομάτας

clock icon
1:20'

Τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού

clock icon
30'

Σάλτσα ντομάτας

clock icon
20'

Ρύζι χιονάτο για πιλάφι

Το πιλάφι και γενικά το βραστό ρύζι είναι πιο εύκολο από το ριζότο, καθώς δεν απαιτείται η σταδιακή προσθήκη του ζωμού. Θέλει όμως και αυτό την προσοχή του στο βρασμό, για να μην κολλήσει και να παραμείνει σπυρωτό.

clock icon
45'

Κεφτέδες οι κλασικοί

clock icon
25'

Εύκολα καναπεδάκια με γαλλική μπαγκέτα, φέτα και ζαμπόν

clock icon
55'

Τραχανοπλαστός

clock icon
60'

Ελαιοτυρόψωμο με μπίρα

clock icon
55'

Ομελέτα φούρνου με πατάτες και λουκάνικο

clock icon
0'

Πουρές πατάτας με καρότα

clock icon
15'

Τυροκαυτερή

clock icon
55'

Κολιοί στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo