Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
25'

Μπακαλιάρος σε κουρκούτι με σκορδαλιά

clock icon
20'

Γαλέος ψητός μαριναριστός με σος guacamole

clock icon
25'

Σαρδέλες σε αμπελόφυλλο

clock icon
1:30'

Χταπόδι με φάβα

clock icon
20'

Συκωτάκια μπράσκας ψητά στη σχάρα

clock icon
1:20'

Τηγανητή φέτα με πάπρικα & ελιές με μέλι και δυόσμο

clock icon
45'

Κοκορέτσι θράψαλο

Αφήνουμε τις σούβλες και τις συκωταριές και πιάνουμε τα θράψαλα για να δημιουργήσουμε έναν μεζέ τελείως διαφορετικό απ' όλους όσους έχουμε δοκιμάσει.

clock icon
40'

Σεφταλιές μπακαλιάρου

clock icon
20'

«Καρμπονάρα» θράψαλο

clock icon
30'

Τηγανιά τόνου με καραμελωμένα κρεμμύδια & θυμάρι

clock icon
60'

Τηγανητά dumplings χταποδιού με πικάντικο γιαούρτι

clock icon
60'

Προσφυγάκια σε καυτερή σάλτσα φούρνου

clock icon
40'

Ψητή φέτα τυλιγμένη σε αμπελόφυλλα

clock icon
20'

Ρεγγοσαλάτα με ολόκληρη ρέγγα

clock icon
1:30'

Ανοιχτή οφτή πατάτα με καπνιστή πέστροφα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo