Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
2:0'

Στριφτόπιτα με ανεβατό και πιπεριές

clock icon
1:40'

Μελιτζανόπιτα

clock icon
1:30'

Μελιτζάνες «ακορντεόν»

clock icon
60'

Πατσαβουροτυρόπιτα (Video)

clock icon
55'

Πίτσα με φρέσκια ντομάτα, προσούτο Ευρυτανίας, φέτα και βασιλικό

clock icon
10'

Μοσχαρίσιες μπουκίτσες με ελιές

clock icon
60'

Ψευτοσουφλέ

Mε το ψωμί που περίσσεψε και μπαγιάτεψε, λαχανικά εποχής, φέτα, γάλα και αβγά, φτιάχνετε ένα ζεστό φαγάκι που θα σερβίρετε σαν ορεκτικό ή κυρίως πιάτο μαζί με μια πράσινη σαλάτα. Πάρτε το και στο γραφείο σε τάπερ. Και κρύο μια χαρά τρώγεται...

clock icon
1:40'

Ντολμαδάκια με κιμά και σος γιαουρτιού

clock icon
40'

Μύδια αχνιστά με σκόρδο και μπίρα

clock icon
1:45'

Βορειοηπειρώτικη τραχανόπιτα

clock icon
15'

Ομελέτα με φιστίκια Αιγίνης

clock icon
1:30'

Αφράτα κεμπάπ με πρόβειο γιαούρτι και ανθόμελο

clock icon
1:10'

Αγκινάρες γκρατινέ γεμιστές με σπανάκι

clock icon
60'

Μπουτάκια της χανούμισσας

clock icon
60'

Τυροφλογέρες πικάντικες

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo