Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:30'

Γαλατόπιτα βλάχικη

clock icon
3:0'

Αρνάκι με πουρέ πατάτας

clock icon
4:0'

Τσουρέκι πολίτικο

clock icon
1:30'

Πασχαλινά γλυκά ψωμάκια (Hot cross buns)

clock icon
1:50'

Cheesecake φιστίκι

clock icon
3:15'

Πασχαλινό cheesecake

clock icon
50'

Τούρτα εκμέκ τριαντάφυλλο

Εκμέκ στα τούρκικα θα πει «ψωμί». Τι πιο κοντινό από το δικό μας τσουρέκι... Για αυτήν την τούρτα το μόνο που χρειάστηκε να κάνουμε ήταν να σιροπιάσουμε το τσουρέκι και να κάνουμε την κρέμα τριανταφυλλένια, χρησιμοποιώντας βούτυρο Lurpak® γιατί έχει 100% φρέσκο γάλα και λίγα μόνο φυσικά και απλά συστατικά.

clock icon
40'

Πασχαλινά κουλουράκια από τη Χίο

clock icon
1:10'

Κέικ με σμέουρα και frosting τυριού

clock icon
45'

Πασχαλινό τσουρέκι

clock icon
50'

Πασχαλινά κουλουράκια με μαστίχα

clock icon
1:30'

Λαμπρόψωμο

clock icon
1:20'

Λεμονόπιτα με ελαιόλαδο και γλάσο

clock icon
30'

Ατομικά caramel banoffee

clock icon
2:0'

Γαλατόπιτα από την Κρήτη με χειροποίητο φύλλο

Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo