Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
20'

Ρολά καπνιστού σολομού με τυρί κρέμα

clock icon
1:20'

Φιλέτο σολομού σε φύλλο σφολιάτας με πικάντικο σπανάκι

clock icon
25'

Γαρίδες με κουρκουμά και λουίζα

clock icon
45'

Γλώσσα τηγανητή με σπανάκι σοτέ

clock icon
40'

Σάλτσα με τόνο (κονσέρβας) και μανιτάρια

clock icon
60'

Μπακαλιάρος με πράσα και σέλινα αβγολέμονο

clock icon
35'

Λαβράκι με κόκκινα και μαύρα σταφύλια

Οι καρποί των αμπελιών συνδυάζονται εξαιρετικά με το ψάρι, δίνοντας ένα νόστιμο και ελαφρύ πρώτο πιάτο, ό,τι πρέπει για τα πρώτα φθινοπωρινά τραπέζια.

clock icon
30'

Γαύρος σαγανάκι στη στιγμή

clock icon
40'

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα ντομάτας, κάππαρη και ελιές Καλαμών

clock icon
1:25'

Χαμψοπίλαφο στο φούρνο

clock icon
60'

Σαρδελάκια στο φούρνο

clock icon
35'

Αθερινόπιτα χιώτικη με αρωματικά

clock icon
35'

Ψητές πιπεριές Φλωρίνης με μαριναρισμένο γαύρο

clock icon
1:5'

Φιλέτα ψαριού τυλιχτά σε αμπελόφυλλα με αρωματικά και σάλτσα λεμονιού

clock icon
1:5'

Σαγανάκι θαλασσινών με πιπεριές, ντομάτα και φέτα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo