Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
1:25'

Χταπόδι με κριθαράκι

clock icon
1:20'

Σολομός ψητός με κρούστα βοτάνων και πουρέ πατάτας

clock icon
2:30'

Χταπόδι στη λαδόκολλα με πατάτες

clock icon
35'

Καλαμαράκια με σπανάκι σαν φρικασέ

clock icon
1:30'

Γλυκοπικάντικο χταπόδι σε φωλιά από chips πατάτας

clock icon
1:30'

Σουπιές λεμονάτες με μαραθόριζα και πατάτες

clock icon
35'

Πέστροφα τηγανητή με αμύγδαλα

Ένα πιάτο μοσχοβολιστό, με βαθιά και έντονη γεύση που ζητά μια απαλή γαρνιτούρα όπως βραστές πατάτες με ελαιόλαδο, λεμόνι και μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή εστραγκόν.

clock icon
1:25'

Μπιάνκο της Κέρκυρας

clock icon
55'

Φιλέτο τσιπούρας με δύο πουρέδες

clock icon
45'

Κεφτεδάκια τόνου σε σάλτσα ντομάτας

clock icon
1:15'

Μπακαλιαράκια σαβόρο

clock icon
2:15'

Χταπόδι με μπάμιες στο φούρνο

clock icon
1:20'

Κρέπες με γαρίδες

clock icon
45'

Γαρίδες με πιπεριές και κάρι

clock icon
1:30'

Χταπόδι κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo