Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
10'

Το τέλειο κουρκούτι μπίρας

clock icon
10'

Χούμους με αγκινάρα

clock icon
15'

Μους ταραμά χωρίς ψωμί

clock icon
15'

Πράσινη και μαύρη ταραμοσαλάτα

clock icon
15'

Πάστα ελιάς σε 2 παραλλαγές

clock icon
20'

Φοντί τυριών

clock icon
35'

Πατέ από συκωτάκια πουλιών

Οι Γάλλοι συνδυάζουν τα πατέ με τις γιορτές, αλλά με την ίδια χαρά τα απολαμβάνουν πάνω σε ζεστή φρυγανισμένη μπαγκέτα παρέα με κόκκινο κρασί στο δείπνο μιας καθημερινής που δεν έχουν όρεξη για μαγείρεμα. Οικονομικό και γκουρμέ, το πατέ από συκωτάκια πουλιών είναι το πιο φίνο από όλα.

clock icon
45'

Chutney σύκου

clock icon
1:30'

Η τέλεια σάλτσα Μπολονέζ

clock icon
40'

Χούμους με ψητές πιπεριές και καρύδια

clock icon
40'

Γλυκόξινη μαρμελάδα κίτρινης πιπεριάς

clock icon
25'

Το τέλειο γουακαμόλε

clock icon
50'

Σκορδαλιά με πατάτα

clock icon
15'

3 σάλτσες για το ψητό

clock icon
10'

3 βινεγκρέτ για πράσινες σαλάτες

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo