Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
30'

Σπόροι καλαμποκιού με κρέμα καρύδας και ανθότυρο

clock icon
45'

Κρέπες με σπανάκι, ανθότυρο και τοματίνια

clock icon
20'

Κεφτεδάκια με πατάτες στην πιο υγιεινή εκδοχή τους

clock icon
40'

Πίτσα με ντομάτες, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού σε χρόνο dt

clock icon
40'

Η μακαρονάδα του καλοκαιριού: Ταλιατέλες με πελτέ και σκόρδο

clock icon
25'

Η τηγανιά αλλιώς… Με φιλέτο τόνου και ελιές!

clock icon
45'

Τηγανιά τόνου με θυμαρίσιο μέλι, σερβιρισμένη με γουακαμόλε

Η δική μας τηγανιά στο Μεξικό ονομάζεται καρνίτας και στην συγκεκριμένη πεντανόστιμη συνταγή βουτάει στην θάλασσα συναντά τον τόνο το μέλι και το κλασικό γουακαμόλε.

clock icon
50'

Σπετζοφάι

clock icon
60'

Κοτόπουλο γιουβέτσι ελαφρύ και γρήγορο

clock icon
20'

Πικάντικες τηγανητές γαρίδες

clock icon
20'

Βασική συνταγή για αλμυρές βάφλες

clock icon
35'

Σπαγγέτι άλιο, όλιο ε πεπεροντσίνο

clock icon
40'

Πατάτες σοφιγάδες απ’ την Κεφαλλονιά

clock icon
15'

Αγιολί

clock icon
45'

Παπαρδέλες με κολοκυθάκια και τους ανθούς τους

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo