Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
30'

Τονοσαλάτα με ρύζι

clock icon
30'

Σολομός τυλιχτός με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

clock icon
15'

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και σταφύλια

clock icon
30'

Μανιάτικη τσουχτή

clock icon
30'

Πέννες με χωριάτικη σαλάτα

clock icon
40'

Σαλάτα νισουάζ με κοτόπουλο

clock icon
20'

Καγιανάς με πιπεριές και τυριά

Η κλασική ομελέτα που φτιάχνουν στην Πελοπόννησο και περιέχει κρεμμύδι και ντομάτες, σε αντίθεση με τη στραπατσάδα που είναι μόνο με αυγά και ντομάτες. Προσθέσαμε πιπεριές και τυριά για να τον εμπλουτίσουμε σε χρώμα και γεύση.

clock icon
20'

Γκασπάτσο με χιόνι φέτας

clock icon
35'

Ντάκος με σάλτσα και τηγανητό αβγό

clock icon
35'

Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό

clock icon
20'

Μπρουσκέτες με προσούτο και δαμάσκηνα

clock icon
20'

Βίδες με μαραθόριζα, ούζο και καπνιστή πέστροφα

clock icon
40'

Κοτοκεφτεδάκια με γέμιση μοτσαρέλα

clock icon
25'

Γλυκόξινο κοτόπουλο με βερίκοκα και φιστίκια Αιγίνης

clock icon
25'

Σαλάτα κινόα με αβοκάντο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo