Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
15'

Πράσινη σαλάτα της τύχης

clock icon
25'

Ζυμαρικά με σύγκλινο και πορτοκάλι

clock icon
35'

Σαλάτα με αβοκάντο και κοτόπουλο σε αραβική πίτα

clock icon
40'

Φιλέτα μινιόν με μπράντι, κρασί και βερμούτ

clock icon
35'

Πουρές σελινόριζας με μοσχολέμονο

clock icon
40'

Χοιρινές μπριζόλες γεμιστές με Μετσοβόνε

clock icon
20'

Τσακλατιστά αβγά με φέτα και λουκάνικο

Η λέξη τσακλατίζω σημαίνει «αναταράσσω κάτι ρευστό» και προέρχεται από την Ήπειρο. Η συνταγή, όμως, γι’ αυτά τα τσακλατιστά αβγά είναι διαδεδομένη σε όλη την Ελλάδα και πρόκειται για τη χειμωνιάτικη εκδοχή του καγιανά.

clock icon
35'

Κρεμμυδόσουπα με τραγανό προσούτο

clock icon
20'

Σαλάτα πράσινη με ρόδι και Spread με φέτα και γιαούρτι

clock icon
35'

Στικ κοτόπουλου παναρισμένα και γλυκιά σάλτσα ροδιού

clock icon
35'

Μπισκότα με κάστανα και παρμεζάνα

clock icon
10'

Αβγοταραχοσαλάτα

clock icon
0'

Σούπα βελουτέ με κολοκύθα

clock icon
25'

Σαλάτα με παντζαρόφυλλα, αγκινάρες και σελινόριζα

clock icon
40'

Αφράτα κεφτεδάκια με κιμά κοτόπουλου

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo