Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
45'

Chicken Parmigiana – Η αυθεντική συνταγή για το ιταλοαμερικάνικο κοτόπουλο

clock icon
25'

Ριζότο μιλανέζε – Risotto alla Milanese

clock icon
60'

Σέσκουλα κοκκινιστά με καπνιστή πάπρικα και steak κουνουπιδιού

clock icon
50'

Σνίτσελ τύπου Τζονσόν (Snowflake Schnitzel)

clock icon
50'

Κοτόπουλο με ντοματίνια και αμπελοφάσουλα στο τηγάνι

clock icon
30'

Γαρίδες σαγανάκι από τον Κερκυραίο σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά

clock icon
15'

Τηγανητό μπαρμπούνι από τον Ξυπόλητο

Ο Ξυπόλητος είναι μια ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, βγαλμένη λες από παλιά ελληνική ταινία, που ξεχωρίζει για το φρέσκο τηγανητό ψάρι όπως το μπαρμπούνι

clock icon
3:0'

Ο μουσακάς της Ντίνας Νικολάου

clock icon
1:10'

Ο χρυσαφένιος μπακαλιάρος σκορδαλιά του Μάκη Γεωργιάδη

clock icon
1:20'

Τα σκανδαλιστικά κεφτεδάκια του Σωτήρη Ευαγγέλου

clock icon
30'

Συκωτάκια πουλιών με μελάσα ροδιού

clock icon
40'

Μοσχαρίσιο συκώτι

clock icon
25'

Χαψόπιτα

clock icon
1:30'

Φιλέτο μυλοκόπι με καρύδια και σταφίδες

clock icon
30'

Pancakes με φρούτα του δάσους, μπανάνες και μέλι

Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo