Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
30'

Πικάντικο σπαγγέτι με αβγοτάραχο και ξύσμα εσπεριδοειδών

clock icon
60'

Ζυμαρικά με μπουκίτσες κοτόπουλου και λουκάνικο Τρικάλων

clock icon
25'

Φαρφάλες με βότκα και σολομό γαρνιρισμένες με μπρικ

clock icon
30'

Σπαγγέτο με κολοκυθάκια, σαφράν και σαγανάκι φορμαέλας

clock icon
40'

Λιγκουίνι με γαρίδες και μανιτάρια

clock icon
1:35'

Σπαγγέτι με εύκολη σάλτσα ντομάτας

clock icon
15'

Μακαρόνια απλά

Για ζυμαρικά που δεν λασπώνουν, δεν αρκεί να τηρείτε τους χρόνους βρασμού που αναγράφονται στις συσκευασίες. Το μυστικό κρύβεται στο σωστό βράσιμο.

clock icon
1:15'

Σούπα με γλυκό τραχανά και μανιτάρια

clock icon
30'

Σπαγγέτο με σάλτσα μανιταριών

clock icon
45'

Βίδες με ψητά λαχανικά και φέτα

clock icon
1:35'

Παστίτσιο με βασιλομανίταρα, λάδι τρούφας και λιαστή ντομάτα

clock icon
60'

Πέννες με μελιτζάνες και μοτσαρέλα στο χαρτί

clock icon
40'

Μακαρονάδα με κοτόπουλο και τζίντζερ

clock icon
30'

Άσπρο κριθαράκι με ξινομυζήθρα και άνηθο

clock icon
55'

Πέννες µε σάλτσα µελιτζάνας, βασιλικό και ώριµο ανθότυρο

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo