Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×
filter icon
Φίλτρα
clock icon
40'

Αρνίσιο μπούτι με ρύζι από τον Λίβανο

clock icon
40'

Ρεβίθια με σάλτσα πιπεριάς (aguachile), ατζούρι, πεπόνι και λουίζα

clock icon
30'

Παραδοσιακό ταμπουλέ

clock icon
20'

Σαλάτα φατούς

clock icon
30'

Τυλιχτό με φαλάφελ

clock icon
15'

Cacio e pepe rosso (Κάτσιο ε πέπε με ροζ πιπέρι)

clock icon
40'

Λιγκουίνι Αματριτσιάνα (Amatriciana) με κάππαρη

Το διάσημο πιάτο ζυμαρικών με καταγωγή από το Αματρίτσε της Ιταλίας, σε μία νόστιμη εκδοχή, γαρνιρισμένο με κάππαρη.

clock icon
50'

Τάκο με κουρκούτι μπακαλιάρου, pico de gallo και καπνιστή σάλτσα μαγιονέζας

clock icon
40'

Ντομάτα γεμιστή με λιβανέζικο ταμπουλέ

clock icon
50'

Elotes preparados: Tο καλαμπόκι των δρόμων του Μεξικού

clock icon
1:20'

Πορκέτα (πανσέτα ρολό) με σος πορτοκαλιού και πατάτες

clock icon
20'

Τοστάδα με λαβράκι, χανιώτικο αβοκάντο, δυόσμο και πιπεριά Φλωρίνης

clock icon
10'

Σεβίτσε στυλ Ακαπούλκο

clock icon
60'

Τσιτσαρόν (σαν κροκέτες) ψαριού με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης

clock icon
1:5'

Ρύζι στην ξάπλα (a la tumbada) με καλαμάρι και μύδια

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo